ΓΙΑ ΣΤΕΓΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ!

Ασφαλτικά Κεραμίδια

Για μοντέρνες κατασκευές που ξεχωρίζουν

τα ασφαλτικά κεραμίδια με επικάλυψη χαλκού ή αλλων μεταλλικών φύλλων είναι μία καινοτόμος λύση ιδιαίτερης αισθητικής.

Η εξαιρετική αντοχή, το χαμηλό βάρος, η εύκολη τοποθέτηση, η ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων

φέρανε τα ασφαλτικά κεραμίδα ψηλά στις προτιμήσεις των Ελλήνων κατασκευαστών.

Προσφέρονται σε διάφορα σχέδια και χρώματα

καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος αισθητικών αναζητήσεων.

Προτείνονται τόσο για αντικατάσταση υφιστάμενων σκεπών

όσο και στην κατασκευή νέων ιδιαίτερα όταν το ζητούμενο είναι ελαφριές και ανθεκτικές κατασκευές με σύγχρονη αισθητική.

Πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές

και συνοδεύονται από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ποιότητας.

Ασφαλτικά κεραμίδια
TEGOLA CANADESE

Η Tegola Canadese έχει μια αποτελεσματική λύση για κάθε κατασκευαστικό ζήτημα και απαίτηση. Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων, η πλούσια παλέτα χρωμάτων και η ποικιλία μεγεθών επιβεβαιώνουν ότι τα ασφαλτικά κεραμίδια Tegola Canadese παρέχουν λύσεις που είναι τόσο στοχευμένες όσο και αισθητικά ευχάριστες.

Ασφαλτικά κεραμίδια
SHINGLAS

Τα ασφαλτικά κεραμίδια SHINGLAS από την TECHNONIKOL αποτελούν ένα νέο πρότυπο για τη στέγη. Η ανθεκτικότητα, η αξιοπιστία και η υψηλή αισθητική είναι τα βασικά πλεονεκτήματα των ασφαλτικών κεραμιδιών SHINGLAS.

Ιδανικά για τοποθέτηση σε κάθε κλίμα παρέχουν εγγυημένη άνεση και ασφάλεια σε κάθε κατασκευή. Μέσα από μία μεγάλη συλλογή σχεδίων και χρωμάτων επιλέξτε το κατάλληλο κεραμίδι για τη στέγη σας.

Ασφαλτικά κεραμίδια
DOCKE

Οικονομική Λύση!

Η εταιρεία Döcke για περισσότερα από 15 χρόνια είναι ένας από τους ηγέτες της ρωσικής βιομηχανίας κατασκευαστικών υλικών. Με υπερηφάνεια παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής αισθητικής καλύπτοντας μια μεγάλη γκάμα υλικών και ικανοποιώντας τους κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο, που επιθυμούν να παραδώσουν στους πελάτες τους κτίρια όμορφα και αξιόπιστα .

Ο επαγγελματισμός, η σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής και τα υψηλά στάνταρ ποιότητας είναι το κλειδί της επιτυχίας για τα ασφαλτικά κεραμίδια Döcke.

Αξεσουάρ
Ασφαλτικών Κεραμιδιών

Ολοκληρωμένη λύση για τη στέγη σας!

Η χρήση των ασφαλτικών κεραμιδιών σαν υλικό επικάλυψης απαιτεί ένα πλήθος ειδικών τεμαχίων (αξεσουάρ), η χρήση των οποίων αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα των ασφαλτικών κεραμιδιών προσφέροντας μια πραγματικά ολοκληρωμένη λύση για τη στέγη σας.

Γαλβανισμένα πλατυκέφαλα καρφιά, ειδικά τεμάχια εξαερισμού της κορυφογραμμής, στοπ χιονιού, ασφαλτικές κόλλες και υποστρώματα καθώς και διάφορα εργαλεία που είναι χρήσιμα κατά τη διάρκεια κατασκευής της στέγης.