ΞΥΛΕΙΑ ΣΤΕΓΗΣ - ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Ξυλοδομική

Στόχος μας η παροχή ολοκληρωμένων, λειτουργικών και ποιοτικών λύσεων με κύριο γνώμονα, τις ανάγκες των πελατών μας.
Αξιοπιστία, άμεση εξυπηρέτηση και δημιουργική διάθεση, αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας μας.

Η Εταιρεία μας

Το 1969 ξεκινά η δραστηριοποίηση της πρώτης γενιάς της οικογένειας Καραθανάση στο κλάδο της ξυλείας και συγκεκριμένα, στις ξύλινες κατασκευές.

Το 1969 ξεκινά η δραστηριοποίηση της πρώτης γενιάς της οικογένειας Καραθανάση στο κλάδο της ξυλείας και συγκεκριμένα, στις ξύλινες κατασκευές. Το 1999, χάριν στην πολυετή εμπειρία μας αλλά και στην αγάπη μας για τα υλικά κατασκευής, προχωρήσαμε στην ίδρυση της Ξυλοδομικής. Η Ξυλοδομική, παιδί της δεύτερης γενιάς της οικογένειας μας, ειδικεύεται στην εμπορεία ξυλείας, δομικών υλικών καθώς και σε μια πλούσια γκάμα προϊόντων ανακαίνισης αλλά και παροχής εξοπλισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων (κιόσκια, πέργκολες, πατώματα, ειδικές κατασκευές).

Σήμερα, η εταιρία μας εδρεύει σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις στο 3ο χιλ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ-ΔΕΣΚΑΤΗΣ σε έκταση 10.000τμ με στεγασμένους χώρους 800τμ οι οποίοι περιλαμβάνουν:

  • Σημεία εξυπηρέτησης πελατών
  • Μηχανολογικό Εξοπλισμό ειδικών κατασκευών
  • Εκθεσιακό Χώρο προΐόντων ανακαίνισης
51
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
671
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ
327
ΠΕΛΑΤΕΣ
40
ΝΟΜΟΙ

ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος μας, είναι  να παρέχουμε ολοκληρωμένες, λειτουργικές και ποιοτικές λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας, με αξιοπιστία και δημιουργική διάθεση, εξυπηρετώντας τους άμεσα και με τον πιο βέλτιστο δυνατό τρόπο.

ΟΡΑΜΑ

Όραμα μας: “ Φροντίζουμε να εμπλουτίζουμε το φάσμα των προΐόντων μας και να εξειδικεύουμε ολοένα και περισσότερο την παροχή των υπηρεσιών μας, ώστε σε κάθε είδους κατασκευή, να είμαστε πάντα σύντονοι με τις επιθυμίες των πελατών μας και να παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.”