ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΦΩΣ

Παράθυρα Στέγης

Παράθυρα στέγης που σχεδιάστηκαν για να κάνουν το σπίτι των ονείρων όχι μονάχα άνετο, αλλά μία απολαυστική εμπειρία.

Παράθυρα Στέγης Fakro

Η FAKRO για περισσότερα από 30 χρόνια έχει αποδείξει τη δέσμευσή της για την παραγωγή πρωτοποριακών προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Καινοτομώντας η Fakro συνεχίζει να σχεδιάζει προϊόντα σύμφωνα με τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα.

Τα παράθυρα στέγης έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι άνετα και εύκολα στη χρήση τους, αλλά επίσης να ξεχωρίζουν για το στυλ και τη λειτουργικότητά τους.

Αξεσουάρ παραθύρων στέγης

Τα αξεσουάρ των παραθύρων στέγης συνδυάζουν την λειτουργικότητα και χρησιμότητα με την ελκυστική εμφάνιση. Δίνουν η δυνατότητα ελέγχου του φυσικού φωτισμού , τη σκίαση και το δροσισμό το καλοκαίρι και την εξοικονόμηση ενέργειας το χειμώνα.

Η μεγάλη γκάμα των αξεσουάρ σε τύπους, σχέδια και χρώματα, εξασφαλίζει ότι το παράθυρο ταιριάζει με κάθε στυλ εσωτερικής διακόσμησης και προσφέρει τη δυνατότητα διαμόρφωσης του στυλ του κάθε δωματίου.

Στεγάνωση παραθύρων

Οι στεγανώσεις είναι απαραίτητες για τη σωστή τοποθέτηση του παραθύρου στη στέγη.

Η ακριβής σχεδίαση των λεπτομερειών των στεγανώσεων εξασφαλίζει το ανθεκτικό και προσεγμένο ταίριασμα της στεγάνωσης με το υλικό επικάλυψης της στέγης. Η χρησιμότητα της στεγάνωσης είναι να εξασφαλίζει την απορροή του βρόχινου νερού και του λιωμένου χιονιού από το παράθυρο και να παρέχει προστασία από τον άνεμο.

Με την αγορά παραθύρων συμπεριλαμβάνεται και η στεγάνωση.

Παράθυρα στέγης
Οικονομική σειρά

Η οικονομική σειρά φυσικού φωτισμού και αερισμού της στέγης. Τα παράθυρα στέγης Optilight, της εταιρίας Kronmat, χρησιμοποιούνται για τον αερισμό και τον φωτισμό των χώρων σε σπίτια με κεραμοσκεπές. Οι φεγγίτες  προορίζονται για χαμηλές μη κατοικήσιμες στέγες και επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στη στέγη, εξασφαλίζοντας τον  φωτισμό και αερισμό.