ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Σκάλες Εσωτερικού Χώρου

Αναπόσπαστο τμήμα πολλών κατοικιών και επαγγελματικών χώρων αποτελούν οι εσωτερικές σκάλες οι οποίες καθορίζουν την κίνηση των χρηστών και την εικόνα κάθε χώρου.
Αισθητική & λειτουργικότητα.

Κύριες ή δευτερεύουσες, σταθερές ή πτυσσόμενες, ανοικτές ή περιστροφικές, είναι χρήσιμες για την πρόσβαση σε ορόφους, πατάρια, σοφίτες. 
Η σύγχρονη τεχνολογία μας επιτρέπει να διαλέξουμε από μία μεγάλη ποικιλία υλικών κατασκευής για να έχουμε ένα αποτέλεσμα αισθητικό και ταυτόχρονα λειτουργικό και ασφαλές.


Για χώρους όπου ο ελεύθερος χώρος δεν επαρκεί, οι σταθερές περιστροφικές ή αρθρωτές σκάλες των οποίων το ύψος διαμορφώνεται εύκολα κατά την τοποθέτηση, οι πτυσσόμενες σκάλες οι οποίες όταν μαζεύουν στην οροφή απελευθερώνουν το χώρο και οι οικονομικές σκάλες μικρών χώρων είναι η πιο ασφαλής και οικονομική λύση.

Πτυσσόμενες Σκάλες mobirolo & fakro

Οι πτυσσόμενες σκάλες επιτρέπουν την ασφαλή και εύκολη πρόσβαση σε πατάρια και σε μη κατοικήσιμες σοφίτες χωρίς μεγάλο κόστος και με μεγάλη εξοικονόμηση χώρου.

Οι πτυσσόμενες σκάλες ικανοποιούν όλες τις τεχνικές απαιτήσεις και την ασφάλεια, ενώ μεγιστοποιούν την ευκολία χρήσης και άνεσης. Απαιτούν ελάχιστο χώρο για να αναπτυχθούν, ενώ όταν διπλώνουν μέσα στη σοφίτα ελευθερώνουν το χώρο στο δωμάτιο.

Με τις πτυσσόμενες σκάλες που εισάγει αποκλειστικά για την Ελλάδα η TSIALOS, μπορείτε να αξιοποιήσετε όλους τους χώρους του σπιτιού σας. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, υλικών κατασκευής, τρόπου ανοίγματος, επιλέξτε τη σκάλα που ταιριάζει στο χώρο σας.

Σταθερές σκάλες mobirolo

Οι σκάλες εσωτερικού χώρου της σειράς ΚΙΤ της Mobirolo, χαρακτηρίζονται από το Ιταλικό design, την άριστη ποιότητα υλικών και την ευκολία συναρμολόγησης και τοποθέτησης (DIY).

Περιστροφικές ή αρθρωτές προσαρμόζονται εύκολα στο ύψος κάθε ορόφου κατά την τοποθέτηση, προσφέροντας ασφαλή πρόσβαση στους χρήστες.
 Ξύλο και μέταλλο συνδυάζονται αρμονικά και γίνονται δυναμικά στοιχεία στην αρχιτεκτονική διαμόρφωση κάθε χώρου.

  • Ετοιμοπαράδοτες, σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και σχεδίων.
  • Προσαρμόζονται εύκολα στα μέτρα σας με εύκολη ρύθμιση ύψους και διεύθυνσης.
  • Τοποθετούνται εύκολα (DIY), χωρίς να απαιτούν εξειδικευμένο συνεργείο.

Σταθερές Σκάλες Miller Fakro

Αξιοποιήστε τον χώρο σας έξυπνα!

Οι σκάλες της σειράς MILLER, προσφέρουν μια οικονομική λύση σε στενούς χώρους όπου η πρόσβαση στον επάνω όροφο είναι απαραίτητη, χωρίς να δεσμεύουν πολύτιμο χώρο στο δάπεδο.

Χρήσιμες για παραθεριστικές κατοικίες, κατοικίες Airbnb, εξοχικά, μπαγκαλόους, σοφίτες και πατάρια. Η εξαιρετική ποιότητα υλικών και κατασκευής και η ευκολία συναρμολόγησης (DIY), εγγυούνται ένα άριστο αποτέλεσμα στο χώρο σας.