Ξυλεία Οικοδομής

Τα συγκεκριμένα προϊόντα διατίθενται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Μαδέρι
Τα μαδέρια χρησιμοποιούνται ως οικοδομική ξυλεία κυρίως για τις σκαλωσιές, ενώ το πλανισμένο μαδέρι χρησιμοποιείται και για την κατασκευή πατωμάτων, ραφιών κ.ά. Διατίθενται σε ποικιλία διαστάσεων και είναι άμεσα διαθέσιμα.
maderi-kshranthriou-1
Ελατάκια
Σουηδίας.
Η ξυλεία οικοδομής ελατάκια ή λατάκια είναι κορμός ελάτου από ξύλο ξηραντηρίου που μειώνει την πιθανότητα στρέβλωσης.

Τα ελατάκια χρησιμοποιούνται ως οικοδομική ξυλεία για την κατασκευή καλουπιών σκυροδέματος , ως ξυλεία για στέγη, κολώνες περίφραξης κ.α.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΦΑΡΔΟΣ /CM ΠΑΧΟΣ /CM ΜΗΚΟΣ /Μ
8 8 2,70 – 3 – 3,30 – 3,60 – 3,90 – 4,20

Τάβλα
Οι τάβλες οικοδομής χρησιμοποιούνται ως οικοδομική ξυλεία για την κατασκευή καλουπιών σκυροδέματος, όπως επίσης για διάφορες ξυλουργικές εργασίες. Οι πλανισμένες τάβλες χρησιμοποιούνται για ξυλεία επένδυσης ή ξυλεία περίφραξης.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΦΑΡΔΟΣ /CM ΠΑΧΟΣ /CM ΜΗΚΟΣ /Μ
8 2,5 5,30
10 2,5 3-4
12 2,5 3
15 2,5 4-5
25 2,5 4

Betoform/
Betofilm
Το Betofilm είναι κόντρα πλακέ καλουπώματος με επένδυση φιλμ ιδανικό για καλουπώματα , κατάλληλο για εμφανή μπετά με εξαιρετική αντοχή στην υγρασία.

Το Betoform χρησιμοποιείται ως οικοδομική ξυλεία, ως καλούπωμα, ως υλικό επένδυσης επιφανειών, ως υπόστρωμα στην τοποθέτηση παρκέτων και γενικότερα σε εξωτερικούς χώρους.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΦΑΡΔΟΣ /CM ΠΑΧΟΣ /CM ΜΗΚΟΣ /Μ
1,25 2,1 2,50

Made in Russia
Κόντρα πλακέ σημύδα
Το κόντρα πλακέ Σημύδα είναι ιδανικό για έπιπλα σπιτιού, καθώς έχει ωραία, πλούσια γυαλάδα και δίνει στο τελικό προϊόν ένα ωραίο, κομψό φινίρισμα. Επιπλέον, το κόντρα πλακέ σημύδας σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το τελικό προϊόν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. μπορείτε να το αφήσετε χωρίς θεραπεία ή να το χρωματίσετε. Μπορεί επίσης να επεξεργαστεί και να εξομαλυνθεί, ή μπορεί να αφεθεί όπως είναι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το τελικό προϊόν θα εξακολουθήσει να φαίνεται καλό.
Κόντρα πλακέ
Κόντρα πλακέ Κινέζικο BB/CC με κόλλα WBP. Αποτελείται από επιφάνεια Bintagor και εσωτερικά λεύκη.

  • Εξαιρετική αναλογία αντοχών/βάρους
  • Λεία ομαλή και σκληρή επιφάνεια
  • Ευρύ φάσμα διαστάσεων με αυστηρές ανοχές